Jeg tilbyder

Hvad er det jeg kan:

Hvad er det jeg kan, som du har brug for?  Hvor er det  jeg gør det anderledes, end de fleste andre på markedet, som tilbyder hjælp til vægttab?

Jeg har selv været tyk, og kæmpet med vægten i mange år. Det er der mange andre der også har.

Jeg har en stor psykologisk indsigt. Det er der også mange andre der har.

Jeg ved en masse om den fysiske side af sagen, kosten, motion, kroppen, blodsukker, hjernen, stress, søvn m.m.. Det er der også mange andre der gør.

Jeg har selv opnået succes med mit vægttab, som nu har varet i ca. 20 år. Det er det til gengæld kun ca. 10% procent af dem der forsøger  at tabe sig, der opnår.

Årsagen til at jeg har opnået det resultat, og det jeg som jeg er god til, er at kombinere psykologien og fysiologien. Jeg tager det fra de to verdener, der er vigtigt, for at få en succes med en livsstilsændring og et vægttab, der varer.

Jeg tilbyder, at formidle det jeg ved til dig. Jeg vil hjælpe med og støtte dig i, at få den viden indarbejdet i din livsstil, så du får varig succes på den lette og nydelsesfulde måde.

Hvad får du ud af det:

Jeg kan gøre det nemmere for dig at forstå, hvordan den mentale og den fysiske side påvirker hinanden. Jeg kan vejlede og coache dig til at få de to sider til at arbejde sammen, så du også opnår en blivende succes. Jeg kan støtte og være der for dig i processen.

Jeg kan hjælpe dig med at få din krop og din hjerne til at arbejde sammen, i stedet for mod hinanden, som de gør, når du prøver dig med en slankekur.

Jeg kan fortælle dig hvorfor, hjernens belønningscenter og dit blodsukkerniveau er vigtige medspillere, at have med i dit forsøg på at komme overvægten til livs en gang for alle. Jeg kan vejlede dig i hvordan du får dem som medspillere i din proces.

Mine tilbud:

Foredrag om Livsstilsændringer, målsætning og motivation, Økonomi og livvidde

Bogen “Jeg begynder på mandag”.

Bogen “Lever du, eller overlever du?”

hjælp til vægttab