Bogen: Lever du, eller overlever du?

Lever du, eller overlever du?

Somme tider møder vi nogle mennesker for hvem, det er lykkedes at lægge deres liv om. Måske har de lagt vanen med at ryge bag sig, måske er de gået fra et liv med alt for meget alkohol til blot at nyde et glas vin ind imellem. De kan også være sluppet ud af en konstant madbesættelse, eller de har måske lært sig balancen mellem arbejde og familie.

De har gjort noget, mange af drømmer om.

Fælles for disse mennesker er, at de har gjort noget, mange af os drømmer om. En drøm, som vi bliver ved med at skubbe foran os til engang, når vi har bedre tid, bedre råd eller flere kræfter.
Men sandheden er, at der ikke findes noget bedre tidspunkt end nu. Mange har prøvet at kæmpe med de usunde vaner – en del har oplevet at få succes, for så senere at opleve tilbagefald.
Forfatteren Ingrid Videbech besluttede sig derfor med baggrund i egne og andres erfaring at finde ud af, om der er nogle generelle forhold, som øger chancen for en varig succes uden, at det opleves som en kamp.

Hvad skal vi være opmærksom på?

Hvad vil være godt at være opmærksom på, når vi prøver at ændre vores liv?
Bogen Lever du, eller overlever du? handler om, hvordan du gennem fem vigtige leveregler kan opnå, at du, og ikke uvanerne, sætter rammerne for dit liv.
Indsatsen handler ikke om viljestyrke og afsavn. Det drejer sig om at forstå de fine mekanismer, der styrer vores handlinger. Når vi først har forstået dem, så ligger vejen åben for et bedre liv.

Du kan læse den meget fine anmeldelse som bogen fik i online gratis-magasinet. Se side 36: http://www.gratismagasin.net

 

 

Du kan købe e-bogen hos mange forskellige netboghandlere. Paperback udgaven er desværre udsolg fra forlaget.