Coaching omkring livsstilsændringer

Coaching omkring livsstilsændringer. Hvordan du  opnår det resultat du ønsker dig.

Mange spørger sig selv:

Hvorfor kan jeg ikke opnå det vægttab jeg så brændende ønsker mig ? Sammen med mig finder du ud af hvad der skal til for, at lige præcis du taber dig.

Hvorfor kan jeg ikke komme i gang, når jeg nu så gerne vil  lave om på min livsstil? Jeg hjælper dig med at se dit mål og de fordele du opnår, så tydeligt at du kan ikke vente med at komme i gang.

Hvorfor er det så svært at nå mit mål, når jeg ved så meget om kost, sundhed og livsstilssygdomme? Det handler ikke bare om, hvad du spiser. Det handler også om, hvornår og hvorfor du spiser. Gennem opmærksomhed på dine vaner, mønstre, følelser,vil du finde svaret på de spørgsmål. Du vil også finde ud af hvordan det nære netværk og det samfundet du lever i påvirker dig, således at du kan gøre noget ved det.

Hvorfor bliver jeg ved med at trøstespise, når jeg ved at jeg tager på af det?  Jeg kan hjælpe dig  med at slippe af med din trøstespisning, ved at vi arbejder med følgende punkter: Blive klar over den måde du reagerer på. Stille spørgsmålstegn ved de tanker som udløser følelserne.  At vænne dig til at rumme dine følelser. Finde alternative måde at reagere på.

Hvorfor tager jeg på igen, når jeg langt om længe  havde nået et fint vægttab, og var så glad for mit resultat?  Du vil opleve at de værktøjer du får fra mig, vil tilføre dit liv så meget ny værdi, at du slet ikke savner den gamle måde at leve på, og derfor bevarer dit resultat.

Invester i dig selv.

Hvis du vælger at investere i dig selv, gennem et forløb hvor jeg coacher dig, vil du opleve succes med dit ønske om livsstilsændring. Du vil også opleve en øgning af selvværd og selvtillid, der sammen med masser af ny viden vil sætte dig i stand til at bevare dit resultat. Du vil opleve at et ønske om livsstilsændring, ikke behøver at blive fulgt af et nyt nederlag.

 

Min tilgang.

Min tilgang er en kombination af den mentale og den fysiske/praktiske tilgang, som jeg har samlet i det jeg kalder succesblomsten. Jeg kan skabe mening i den forvirrende mængde information som findes omkring sundhed. Læse mere om hvad der indgår i et succesfuldt  vægttab her.

Priser:

Tillid og kemi er vigtige elementer når vi taler om personlig vejledning.

Derfor vil jeg tilbyde dig en prøve session til kr. 150,00. Hvis du oplever at disse elementer er tilstede og ønsker at forsætte vil de 150,00 bliver refunderet.

Efterfølgende er prisen  pr. time kr. 800,00

Hvis du ønsker at købe et forløb på 5 timer, kan jeg tilbyde det til kr. 3500,00

Et forløb på 6 timer tilbydes til kr. 4.100,00

Hvis du vælger et af ovenstående forløb, får du bogen “Jeg begynder på mandag” med oveni købet.


Coaching over Skype.

Hvis du ikke bor i nærheden af Århus, tilbyder jeg coaching over Skype kombineret med e-mails.


Muligheder

Husk at ringe til mig på 51944518 og bestil din tid!

Du kan også gå til fanebladet FAQ. Her kan du se om nogle af de spørgsmål du har, måske bliver besvaret.

 

 

Kontakt mig for yderligere information

 

hjælp til vægttab