Den ultimative løsning:

                                                                                                    En løsning, hvor du vinder når du taber!

 

Hvis du kunne svare ja til nogle af spørgsmålene, så er den ultimative løsning sikkert noget for dig.

 

Målsætning: Formålet

Du lærer hvordan dit mål om et varigt vægttab bliver så klart, at det bliver let at gå efter. Hvordan din vej til målet bliver enkel og overskuelig. Du finder ud af hvorfor du, indtil nu har modarbejdet din egen drøm, og hvorfor du har haft svært ved at komme i gang.

Når du kender dit mål i alle detaljer, og erkender hvad der ligger til grund for dit ønske om et vægttab. Det bliver lettere at styre efter, og nemmere at nå. Et tydeligt mål giver mere tro på succes, og gør det nemmere at komme i gang.

 

Motivation: Guleroden

Du lærer hvordan du selv skaber din motivation, så du altid kan finde den, når du har brug for det.

Du bliver klar over dine stærke sider og tidligere succeser, og hvordan de kan hjælpe dig i din proces. Du finder ud af, hvordan du kan vende dine tanker fra at være kritiske til at være støttende.

Du får og bevarer et højt energiniveau, fordi du bliver god til at finde løsninger, der støtter din livsstil, også når noget uventet sker. Du lærer hvordan du bytter dårlig samvittighed ud med accept, og derfor når dit mål en gang for alle.

 

Selvindsigt: Find Holger

Du vil blive klar over hvilke af dine vaner og mønstre, der står i vejen for dit mål.  Du begynder, at tage valgene i dit liv, ud fra et ønske om at være god ved dig selv, på en sund måde.

Du lærer hvorfor din krop har haft brug for ekstra vægt og derfor har modarbejdet dine slankeforsøg.  Når du ved hvorfor, så kan du også hjælpe den til at slippe fedtet.

Dit selvværd stiger, du bliver god til at passe på dig selv, holde aftaler med dig selv og sætte grænser. Alt sammen noget der betyder, at ikke du savner de gamle vaner og vil nå dit ønske om vægttab en gang for alle.

 

Ny viden: 20 spørgsmål til professoren

Lær den nyeste viden om hvad det er, der skal til for at få et varigt vægttab. Hvorfor er det vigtigt at få sovet nok, og undgå stress. Hvordan du undgår at hjernen modsætter sig vægttab. Du vil forstå hvorfor, det at vide alt om sund kost, aldrig er nok.

Du lærer nogle af de mindre kendte, men afgørende faktorer for at få en varig succes. Denne viden vil give dig en bedre forståelse, hvorfor din krop reagerer som den gør. Med den viden vil du meget lettere kunne nå dit mål.  Det betyder, at du får succes med et vægttab, på den lette og nydelsesfulde måde.

 

Planen: Opskriften

Du lærer at lave en plan, der passer præcis til dig og den situation du befinder dig i. En plan som udnytter, den du er som menneske.

Du finder ud af hvem der er dine støtter og hvem der er dine sabotører, og hvordan du takler dem. Du bliver i stand til at klare alle de svære situationer, uden at ryge tilbage til udgangspunktet.

Planen består af tilbud og muligheder og ikke forbud og afsavn, som du sikkert kender fra tidligere forsøg på vægttab. Når du følger denne plan, hvor der er plads til forandringer, er du sikker på, at du når dit ønskede vægttab og forbliver slank.

 

En løsning, hvor du vinder når du taber! Læs mere om den i bogen: Lever du, eller overlever du?

 

Sådan finder du let og enkelt motivationen til at komme i gang!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få mange gode og virkningsfulde tips til din livsstilsændring hver måned.  Få samtidig min nye e-bog, som hedder: Hvorfor først på mandag?

* påkrævet

 

Du kan også gå til fanebladet FAQ. Her kan du se om nogle af de spørgsmål du har, måske bliver besvaret.

 

Kære Ingrid. Du kan noget, som ingen andre har kunnet før. Du lærte mig et nyt ord ”selvomsorg” og at det ikke behøver være så svært, at ændre livsstil, som jeg troede.

Små skridt i den rigtige retning, giver et større resultat til sidst. Det råd har jeg nu fulgt og har tabt 10 kg. på et halvt år. Nu tror jeg på, at jeg kommer længere ned i vægt, men at det vil tage tid gør ikke noget. Det er jo en livsstilsændring og ikke en kur. 

Tusind tak Ingrid. Jeg kan kun anbefale, at hvis man vil have et varigt vægttab, bør man kontakte Ingrid.

vh. Susanne Bach

 

I mange år har jeg vidst at jeg vejede for meget og har haft et stort ønske om at reducere min vægt. I mange år har jeg forsøgt alene at tage vare på denne opgave men har ikke haft kræfter og overskud nok.

I mange år har jeg været medlem af foreningen Fnuggeline og har deltaget i mange foredrag om vægttab. I mange år har jeg talt med forskellige støttepersoner både på arbejde og privat men det har ikke reduceret min vægt.

I mange år har jeg ubevidst holdt fast i at ”jeg klarer mig selv”, ”jeg beder ikke om hjælp hos andre”. Af forskellige veje mødte jeg Ingrid Videbech og meldte mig til en tema-dag om livsstilsændring.

Gennem min tilknytning til Fnuggeline deltog jeg sammen med mange andre overvægtige i et gruppe-forløb med Ingrid og i denne periode fik jeg tillid til Ingrid og turde med hendes støtte bevæge mig ud i en fase hvor jeg endelig turde sige: Vil du hjælpe mig?

Jeg har nu valgt at kontakte Ingrid personligt for at få lavet en aftale om et forløb med støtte til at arbejde videre med og fastholde min beslutning om en livsstilsændring.

Grunden til at jeg valgte at kontakte Ingrid er, at det netop ikke som udgangspunkt tales om hvor meget jeg ønsker at tabe mig, men at netop en livsstilsændring er vejen som jeg vil følge og i denne fase er Ingrid rigtig kompetent til at hjælpe med at sætte mål, støtte med at overholde aftaler som jeg laver omkring ændringer i min livsstil. Det er de små skridt der er udgangspunktet og det er med tålmodighed og en glæde over at hjælpe andre, hun udøver sin praksis.

Ally Thomsen.