Find din indre Venus frem og bliv gudindeskøn.

Find din indre gudinde frem og bliv gudindeskøn! Varig succes med dit vægttab. På den nydelsesfulde måde!

 

Det handler ikke om at du og din krop er forkert. Det handler om, at du finder ind til essensen af din kvindelighed og dit velvære, så bliver vægttabet en behagelig sidegevinst.

Mange mennesker beslutter sig for et nytårsforsæt den 31. december. De lover sig selv at det nye år skal være året, hvor de endelig kommer i gang og får en succes med vægttab der holder.

 

De fleste af de mennesker erkender også senere, at succesen i bedste fald blev midlertidig. Omkring 90 % af dem der forsøger sig med en slankekur, oplever at de ender med at tage det hele eller mere på igen.

Hvem kunne ikke tænke sig at 2013 blev anderledes? Hvem ville ikke ønske at 2013 bliver året, hvor de opnår en varig succes med deres vægttab og så endda med nydelse og velvære?
Hvis du genkender drømmen og tænker, at nu er tiden kommet til at udleve den, så del tag i kurset:

Find din indre Venus frem og bliv gudindeskøn!

 

Velkommen til nydelsens- og det varige vægttabs verden! Du opdager hvordan det at leve livet, forkæle dig selv, udvise egenomsorg, leve i nydelse med dejlighed, saft og kraft, finde ind til dine feminine sider giver SÅ meget mere ENERGI og GLÆDE og VARIGT VÆGTTAB!

Forløbet strækker sig over 3 måneder, hvor hele gruppen mødes én gang om måneden til en energi-boostende, øjenåbnende, inspirerende og sjov dag. Vi vil arbejde med tanker, overbevisning og vaner, ligesom vi også vil danse gudinden indeni os frem med den fantastiske dans Nia, som giver glæde, nærvær og energi. Du har mulighed for en samtale (telefonisk eller fysisk) med én af de to undervisere (eller med begge – alt efter ønske), du får en ”buddy” som støtter dig og vi har et virtuelt forum hvor vi dagligt opmuntrer, deler viden og erfaring.

 

Kontakt os på mail til: ingrid@paamandag.dk eller  mette@uniquelifeenergy.dk

 

Eventuelle spørgsmål besvares på mobil, Ingrid: 51 94 45 18, Mette: 26 36 40 66

 

Tid, sted og pris

Ring eller skriv og spørg om tidspunkt for næste kursusforløb.

Vi holder til i lækre lokaler i Idrætsdaghøjskolen IDA, Gøteborg Alle 9, 8200 Aarhus N.

Kurset foregår over 3 måneder. 3 Lørdage fra kl. 9 til kl. 17.

Pris for hele forløbet er kr. 4.500,-

 

Prisen inkluderer 3 moduler med 2 undervisere tilstede, virtuelt forum med svar på spørgsmål, tips, ideer og inspiration fra underviserne. Mulighed for opfølgnings coaching/terapi, mellem modulerne, til stærkt reduceret pris.

Tilmelding på mail til: ingrid@paamandag.dk eller  mette@uniquelifeenergy.dk .

Undervisere:  Mette Otto Werner  og Ingrid Videbech

 

 

Mette Otto Werner:

Psykoterapeut, coach, supervisor.  Har egen klinik samt afholder workshops i ”Primadonna – et liv i nydelse, feminin power og kærlighed”. Læs mere om Mette på www.uniquelifeenergy.dk

 

Hjælp til vægttab

Ingrid Videbech:

Livsstilsvejleder og forfatter. Se mere her på www.paamandag.dk