Kurser i at få succes med livsstilsændringer!

Kurser i at få succes med livsstilsændringer, der varer hele livet. På den lette og nydelsesfulde måde.

Kurser i bl.a. vægttab, rygestop, målsætning og motivation.

Har du svært ved at komme i gang med den livsstilsændring, som skal give dig det vægttab du ønsker dig? Jeg kan hjælpe med at udvikle din motivation, så du går i gang med det samme, og ikke venter til på mandag.

Har du problemer med trøstespisning? Jeg kan hjælpe dig med, at finde ud af hvornår du trøstespiser, og hvad det er for tanker der sætter gang i de følelser som du spiser på. Jeg kan lære dig at rumme de følelser, og finde alternative måder at reagere på. Sammen finder vi din stopsætning, som giver dig tid til at tænke dig om, så du ikke bliver kapret af din automatiske reaktion..

Ved du alt hvad der er at vide om kost og sund livsstil, alligevel kan du ikke få det vægttab du ønsker dig? At opnå et vægttab og holde det handler om rigtig meget mere end bare hvad du spiser.  Når du kender svaret på spørgsmål, som hvornår og hvorfor du spiser, så er du godt på vej til en løsning på dit vægtproblem. Det er de svar, som jeg hjælper dig med at finde.

Har du haft så mange nederlag, at du har mistet troen på, at det nogensinde vil lykkes for dig at tabe dig? Ved at tage udgangspunkt i dine tidligere succeser, hjælper jeg dig til at finde troen og håbet på, at du vil lykkes med dit ønske. Gennem at genopdage dine succeser, vil du opleve at den kreativitet og iderigdom som skal til, er tilstede.

Undrer du dig over, hvorfor du ikke kan holde det fine resultat, du havde opnået og som du var glad for? De redskaber du får på mine kurser, vil få dit liv til at føles som fuld af masser tilbud og muligheder. Det betyder, at du vil slet ikke have lyst til at vende tilbage til din gamle livsstil.


Vil du opleve succes?

Vil du opleve succes med dit ønske om livsstilsændring. Du vil også opleve en øgning af selvværd og selvtillid, der sammen med masser af ny viden vil sætte dig i stand til at bevare dit resultat. Du vil opleve at et ønske om livsstilsændring, ikke behøver at blive fulgt af et nyt nederlag.

Succesblomsten.

Du vil i processen komme til at forstå vigtigheden af punkterne: Målsætning – Motivation – Selvindsigt – Ny viden – Plan.

Du vil få en masse viden omkring:  Hjernens belønningscenter, blodsukkeret betydning, kost, motion, søvn, stress, ambivalens, tanker, følelser, vaner, selvværd og ressourcer. I løbet af kort tid vil du opleve øget velvære, mere energi, vægttab/rygestop, spirende selvtillid og  langt bedre selvværd.  

Du vil lære hvordan du kan skabe din motivation. Du vil lære hvordan du kan slippe af med de dårlige vaner og få nye gode vaner.

Den langsigtede positive effekt vil være, at du når dit mål og du bevarer det resten af livet.

Konsekvensen af at gøre som du plejer, ja den kender du, selv lede, fiasko følelse, smuldrende selvtillid og selvværd. Jo-jo vægt, fortsat rygning, dårlig kondition osv.

Kurser:

Kurserne kan sammensættes lige præcis som du/I ønsker. De kan indeholde undervisning i livsstilsændringer. Og de kan være en kombination af livsstils- og danseundervisning.

For de der er interesserede vil der selvfølgelig være mulighed for vægtregistrering ved hver mødegang

Saml dine venner, eller hør hos mig om der er andre interesserede og kom i gang med det samme.

Kurser vil kunne ligge lige efter arbejde, i weekenden eller om aftenen alt efter behov.

Priser:

Weekendkursus som varer 6 timer koster 1200 kr. pr. person

Dags/aftenkurser med 5 mødegange a´ 1,5 timers varighed koster 1500 kr. pr. person.

Se her et videoklip om hvad du kan forvente:

 

Kontakt mig for yderligere information

 

hjælp til vægttab