Hele livet! På den lette og nydelsesfulde måde!

hjælp til vægttab

Hvordan hele livet?      

Fordi det er hele dit mindset og din mentale tilgang du langsomt ændrer. Du er værd at bruge tid på. Jo mere du giver dig selv, jo mere kan du give. Aftaler med dig selv er de vigtigste. Alt sammen noget der betyder en forandring i forholdet til dig selv.  En ændring der vil kunne bruges i forhold til de fleste af  de forandringer du måtte ønske. Jeg kan coache dig og støtte dig, mens du ændrer dit mindset.

Hvordan lette? 

Fordi det er meget hårdere at lade være. Fordi du ikke skal tælle kalorier, og overholde restriktive diæter eller planer. Fordi du ikke skal forsage, alt det du kan lide, resten af livet. Du skal fantasere og dagdrømme og fokusere på fremskridtene og udviklingen. Du skal arbejde med din hjerne og krop, i stedet for at arbejde i mod som du gør med slankekuren. Du kan komme afslappet og sovende til de gode resultater. Alt sammen noget kan jeg vise dig hvordan du gør.

Hvordan nydelsesfuld? 

Fordi du vil tænke i tilbud og muligheder, frem for i forbud og afsavn. Du vil tænke i kvalitet i stedet for kvantitet. Mere smag giver større tilfredsstillelse. Variation i dine aktiviteter giver glæde. Livsglæde og livskvalitet er fremherskende elementer i denne metode.

Start med at beslutte dig for at du er værd at investere tid og penge i. Begynd med dit mindset og arbejd dig frem til at blive den bedste version af dig. Du har ikke råd til kun at være en halvsløj udgave, og din familie har ikke råd til at du ikke fungerer optimalt. Brug mig som coach og støtte hele vejen igennem din proces, herved sikrer du dig at det bliver en god proces.

Den lette og nydelsesfulde måde, er den hvor hjernen og kroppen arbejder sammen på vejen til din succes. Når du forsøger dig med slankekure, så vil både hjernen og kroppen stritte i mod. Når du motioner under tvang, så vil hjernen finde alle mulige undskyldninger for at stoppe.

Som chef vil du elske resultatet af at have sendt dine medarbejdere på dette kursus, fordi du vil i høj grad kunne høste af den vækst, dine medarbejdere opnår. Således at det bliver til stor gavn for begge parter.

Når du passer og udvikler din krop, vil dit live være mere energifuldt.

Når du passer og udvikler dit mindset, vil dit liv blive mere tilfredsstillende. Når krop og mind arbejder sammen, er der ingen grænser for, hvad du kan nå.

Varig succes med din livsstilsændring, på den lette og nydelsesfulde måde, er det du opnår, hvis du bruger mig som støtte og hjælp.