Succesblomsten

 

hjælp til vægttab

De 5 punkter i succesblomsten er:

 

  1. Målsætning. Formålet: Uden et ordentligt mål, er vi som en GPS hvor adressen ikke er tastet ind. Med et godt gennemarbejdet mål, så ved vi hvor vi skal hen og hvornår vi har nået det. Målet er det vi styrer efter og som fortæller os om vi lykkes. Vi skal kunne se, føle og mærke målet. En mål man ikke kan se, kan man heller ikke ramme.
  1. Motivation. Guleroden: Motivation er ikke noget man får men noget man skaber. Motivationen er det der bringer os videre, indtil vi har fået dannet nye vaner. En måde at skabe motivation er at finde historier hvor du har været en succes og blive klar over hvad var det for nogle ressourcer du har, som var med til at gøre denne historie til en succes. En anden måde er at bruge din indre dialog som en støtte.
  1. Selvindsigt. Find Holger:Vi er nødt til at erkende hvad vi gør, for at kunne lave noget om. Vi opfatter ofte evnen til at få succes med livsstilsændringer som værende ligefrem proportional med den viljestyrke vi er i stand til at udvise. Men livsstilsændringer har ikke noget med viljestyrke at gøre, det handler om opmærksomhed på adfærd, vaner, mønstre og tanker.  Endelig hvis vi bliver klar over vores personlighed, kan den blive den en medspiller i stedet for en modspiller.
  1. Ny viden. 20 spørgsmål til professoren: Nye oplysninger, ukendte sammenhænge. F.eks. har vi et belønningscenter i hjernen som når vi ved hvordan det fungerer, kan støtte os i at indføre forandringer. Fedtets betydning for kroppen. Hvordan blodsukkeret påvirker både krop og psyke. Søvnens betydning i forbindelse med en livsstilsændring.

 

  1. Plan. Opskriften: Der er ikke 2 mennesker der er ens, og derfor kan vi ikke bruge den samme plan. I planen skal der f.eks. være ideer til hvordan du håndterer risikosituationer. Ligesom du skal være klar med ideer til hvordan du belønner dig selv på en god og konstruktiv måde.

Gennem at arbejde seriøst med disse 5 punkter sikrer du dig at dit ønske om en livsstilsændringer der varer hele livet bliver opfyldt.  Jeg kan hjælpe dig enten gennem personlig vejledning, kursustilbud eller den sidste nye mulighed som er at blive medlem af min medlemsklub Mandagsuniverset.