Gave fra mig til dig: E-bogen: Hvorfor først på mandag?

E-bog om de forhindringer som ofte står i vejen for at vi kommer i gang.
I denne e-bog vil jeg beskrive nogle af de forhindringer, som vi oftest støder på i forbindelse med at vi ønsker at foretage livsstilsændringer og tabe vægt. Hvorfor er det at vi altid venter til på mandag?

 

E-bogen: Hvorfor først på mandag?

 

Hvis du synes om materialet jeg har lagt til dig her, så vil jeg blive meget glad hvis du tilkendegiver, at du kan lide det. Du må også meget gerne skrive en kommentar i feltet længere nede på siden.

2 kommenterer

 1. Ja – Ingrid – jeg kan høre du har fat i den rigtige end, og jeg vil lytte til denne lydfil flere gange for at få rigtig godt fat i det værktøj du her giver videre. Og jeg vil se positivt på tingene. Jeg mener også selv at ORD SKABER, som jeg vil udtrykke det, at man skal passe på hvordan man siger tingene, for det har virkelig en større effekt end man umiddelbart tror – smil. Jeg vil finde min motivaton.

  • Tak for din kommentar. Det er dejligt at læse, at du kan bruge lydfilen. Det er ganske rigtig at vi ofte farver vores virkelighed, med de ord vi bruger til at beskrive den og den måde vi tænker om den på.
   I mit sidste nyhedsbrev skrev jeg om en visualiseringguide som jeg har lavet og som du kan få tilsendt kvit og frit hvis du skriver til ingrid@paamandag.dk. Denne guide kan også være med til at hjælpe dig danne de billeder, som vil motivere dig på din vej. Jeg skriver i øvrigt mere om det at visualisere sig til resultater i mit næste nyhedsbrev. Held og lykke med dit arbejde
   De bedste hilsner
   Ingrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *