Den lille grønne frø

Min datter gav mig på et tidspunkt en historie om nogle små grønne frø.

Historien handler om en flok små grønne frøunger som deltog i et løb, hvor målet var at nå op i toppen af et højt tårn.

Ingen af tilskuerne troede på at frøungerne kunne nå målet, og de kom med udtalelser som: Åh det er så krævende, de kommer aldrig til at nå frem, eller de har ikke en chance, tårnet er alt for højt. Og en efter en begyndte frøungerne at falde fra, og folkemængden råbte: De kan umuligt klare det.

Kun en lille frøunge fortsatte, selv da alle de andre havde givet op. Og til slut nåede han sit mål.

Nu ville alle have at vide, hvordan han havde klaret at gennemføre den bedrift, han måtte bestemt have gennemgået specielle trænings- og motivationskurser. Svaret var simpelt: Han var døv.

Det jeg tænker historien kan vise os er: Lyt aldrig til mennesker, som tror dit mål er umuligt at nå, for de kan tage dine drømme og ønsker,  fra dig. Tænk altid over ordets kraft, fordi alt hvad du hører og læser, påvirker dine handlinger. 

Når du skal finde det du vil arbejde med i dit liv, er det en stor hjælp at være døv, positiv og frem for alt tro på det.

Vi skal være døve for de stemmer der holder os tilbage, til gengæld er det vigtigt at vi holder øjne og ører åbne for alt hvad der kan bringe os videre i vores udvikling.

Jeg fandt en gammel dagbog hvor jeg havde skrevet at: “X (min daværende kæreste) tror ikke på at jeg nogensinde kommer til at skrive en bog eller får et firma hvor jeg laver livsstilvejledning”.

Jeg kan kun sige hvor var det godt at jeg ikke troede på ham.

Udgivet i livsstilsændringer, Motivation, Slankekur, Vægttab og tagget .