Ally og tryllestaven, vejen til en livsstilsændring.

Ally og tryllestaven.

Vejen til en livsstilsændring går gennem eventyrland.

lørdag den 7. januar 2012 holdt jeg endnu workshop sammen med Maria. Det var en workshop som indeholdte både livsstilsvejledning og mavedans. En af deltagerne var Ally, som I har haft mulighed for at møde i blogindlægget ”Tanker fra Ally”.
Jeg startede livsstilsundervisningen med, at spørge alle deltagerne hvad de ville ønske sig, hvis de havde en tryllestav eller noget tryllestøv, og alt kunne lade sig gøre.  Når jeg starter der, så er det fordi, som jeg har læst et sted: ”Livet opfylder som regel vores forventninger, og ikke vores ønsker”. Selv om det ikke umiddelbart lyder som et særligt positivt udgangspunkt, må vi nok erkende, at der er noget sandt i det. Tit og ofte siger vi: Jeg ville ønske at jeg fik succes med ——–. Og samtidig siger vi: Men jeg ved godt det ikke sker for mig. De fleste der køber en lottokupon, ønsker at vinde, men ved dybest set godt, at det nok ikke sker.

Gennem eventyrland til vores ønsker.

Men hvis vi arbejder godt og grundigt med vores ønsker, så kan de faktisk gå hen og forvandle sig til forventninger, som så bliver opfyldt. Når vi forventer noget, så begynder vores hjerne at opføre sig som om vi allerede var der. Gyserfilm bygger på, at vi forventer at blive bange.  Stemningen, lydene, belysningen og musikken er med til at opbygge denne forventning. Så når gyset kommer, så bliver vi meget mere bange, end vi ville have gjort hvis gyset var kommet helt uventet.
Alt for ofte ser jeg mennesker, som virkelig ønsker at få succes med en livsstilsændring, men som ikke har nogen forventning om, at det kan lykkes for dem. Måske har de tidligere oplevet, at noget de brændende ønskede sig, ikke lod sig gøre. Måske er ligger oplevelsen så langt tilbage i fortiden, at de har glemt den, men den overbevisning som siger, at ønsker ikke kan betale sig, den ligger dybt indlejret i underbevidstheden.  Hvis det er sådan det forholder sig, så er det at drømme og besøge eventyrland, en rigtig god måde at ophæve begrænsningerne og få modet til at gå i gang og overskride nogle grænser. Det gælder om at tilføre drømmen så mange sanseoplevelser som muligt. Du skal kunne høre, føle, lugte, smage, se hvordan det er at være der i eventyrland.

Ally skriver:

Det var en rigtig god tema-eftermiddag den 7.1. 2012.

Hvis jeg kunne svinge tryllestaven, ville jeg blive til en kvinde der kan sige ja-tak til livet, og gå i alle haver med bare ben og bare arme, og løbe imod min elskede mand uden tanke for begrænsninger.

Det vil være muligt for mig at investere tid i dette mål, også selvom det tager lang tid.

Det fylder for meget i hverdagen, når begrænsningerne sætter en kæp i hjulet for bare at drømme om at løbe rundt.

Jeg har arbejdet rigtig meget med både min robuste side og min sarte side.

Det er min sarte side jeg skal have mere kontakt med. Når jeg anerkender min sarte side, vil jeg kunne spørge om hjælp og tage imod hjælp fra andre.
Om 5 min. er jeg på vej til keramikundervisning. Det har jeg villet længe, og nu har jeg taget mig tid og kræfter til at gøre det.

Udgivet i Favoritindlæg, livsstilsændringer, Motivation, Vægttab.