Mig tid.

Hvis du vil nå dit mål, så indstil dig på at bruge tid på dig selv. Sæt ”mig tid” af i kalenderen.  Tid hvor du laver noget som du får energi af.  Tid hvor du gør, det der bringer dig nærmere dit mål. Tid hvor du forkæler dig selv, på en måde som ikke giver bagslag.

Husk at forkæle sig gennem den adfærd (f.eks. at spise slik eller kager), som afholder dig fra at nå dit mål, er som at tisse i bukserne. Det er kun varmt i ganske kort tid. Så bliver det frygteligt koldt bagefter.

”Mig tid” er med til at signalere til dig selv, at du er værdifuld. Tænk bare på hvordan det virker på f.eks. dine børn, når du koncentrer dig om at opfylde deres behov. De føler sig meget værdsatte. På samme måde vil dit selvværd stige, når du bruger tid på at opfylde dine egne behov.

I går modtog jeg nedenstående billede af en rose fra min datter. Hun havde fået rosen af en af sine klienter og synes jeg skulle se den.

Jeg synes den er så smuk at jeg gerne vil dele den med dig.

Nyd den sammen med ønsket om en god dag hvor du husker at sætte ”mig tid” af.

Udgivet i livsstilsændringer, Motivation, Slankekur, Vægttab.