Succes er den eneste mulighed:

Hjælp til vægttabSucces er den eneste mulighed: (Lydfilen ligger nederst i indlægget).

Varig succes med en forandring, kræver at du beslutter dig for at succes er det eneste mulige resultat af dine anstrengelser.

Måske tænker du nu: Jamen jeg har så tit besluttet mig, uden at jeg nåede resultatet. Nej, du har måske ønsket dig noget, men du har ikke taget en beslutning om at succes er det eneste udfald, for så ville du have nået dit resultat.

Hjælp beslutningen på vej:

Du hjælper din beslutning på vej, ved at forsyne din nuværende situation med så mange negative billeder som muligt.  Tænk på hvordan mad og dårlig samvittighed over det du har spist, fylder det meste af dagen. Hvordan du bliver forpustet på trappen. Hvordan du undgår at se dig i spejlet. Hvordan det at købe tøj, er en konstant kilde til nederlag.

 

Herefter finder du alle de fordele, du opnår ved resultatet. Forstærk dem så meget, at det er det eneste du kan leve med. Tænk på hvordan det bliver, når du føler stolthed over din krop. Når du kan gå i hvilken som helst butik og købe tøj. Når du kan gøre det, du har undladt at gøre, fordi du syntes, du var for stor. Når du en varm sommerdag kan spise en is på strøget, uden at blive mødt med bebrejdende blikke.

Du må turde det:

Det kræver at du tør se i øjnene, hvor meget det virkelig koster dig, at forblive hvor du er. Mange af os har en tendens til, at retfærdiggøre vores nuværende situation, fordi vi trods alt frygter usikkerheden ved forandringer mere.

Måske fortæller du dig selv: Det generer mig slet ikke. Jeg har ingen problemer på grund af min størrelse. Jeg er altid glad. Som regel bunder den slags udtalelser i frygten for forandringer og nederlag. Tænk på udtrykket:” Man ved hvad man har, man ved ikke hvad man får”.  

Det vi leder efter er det vi finder:

Det vi leder efter, er også det vi finder. Så hvis vi konstant har fokus på fiasko, så overser vi alle de muligheder, der hele tiden bliver præsenteret for os.

Måske har vi ikke den fornødne tillid til, at vi magter at tage i mod tilbuddet og følge det til dørs.  Gå tilbage i din historie og find eksempler på, at du turde og fik succes. Det vil hjælpe dig til at se muligheder, og din kreativitet vil øges betydeligt.

Du har helt sikkert gjort det før (måske bare ubevidst), når du har overvundet forhindringer som f.eks. uddannelse, sygdom, skiftet job, afprøvet nye veje, arrangeret store fester eller noget andet.

Da jeg startede op som selvstændig, vidste jeg også, at succes er eneste mulighed. Derfor handler min tvivl ikke om jeg når mit mål, men om hvordan jeg når mit mål. Det betyder, at jeg forsøger mig frem, og hele tiden justerer på mine virkemidler.

Ønsker det bedste for dig selv:

Den forandring du ønsker, skal bunde i at du ønsker det bedste for dig selv. Men indtil du når der til, kan du finde en person som betyder alt for dig, og for hvis skyld du vil gå gennem ild og vand. F.eks. dine børn, din kæreste eller bedste ven. Fokusere på hvor meget det vil betyde for denne person, at du lykkes.  Jeg holdt med at ryge, fordi min yngste datter var bange. Hun havde hørt, at når man røg, så døde man. Og det var min vigtigste motivationskilde, indtil jeg opdagede hvor mange fordele, jeg selv fik ud af rygestoppet, og hvor meget den dårlige samvittighed havde fyldt i mit liv.

Hør indlægget på lydfil: Succes
den eneste mulighed

Udgivet i Favoritindlæg, livsstilsændringer, Motivation, succes, Vægttab.