Verdens værste ægtefælle, eller hvad?

Eller hvad?Er du verdens værste ægtefælle til dig selv?

Hvad ville du tænke hvis du havde en veninde, hvis mand talte rigtig grimt til hende, brugte alle sprogets værste gloser. Altid omtalte hende som idioten, den store fede ko, slapsvansen med rygrad som en regnorm.

Han havde ingen tiltro at hun kunne klare noget som helst. Hver gang hun havde et ønske om at forandre noget, sagde han til hende, at hun lige så godt kunne lade være at prøve, hun ville jo bare blive en fiasko, som alle de andre gange.

Han mente at hun skulle sørge for alle andres behov, og ikke være så opmærksom på sine egne. Han fortalte hende, at det ville være meget egoistisk, hvis hun investerede tid og penge i sig selv, og så  ville det i øvrigt  alligevel ikke kunne betale sig, hun lignede jo altid noget katten havde slæbt ind for natten.

Hver dag tog han kage med hjem til hende, selvom han vidste at hun prøvede at tabe sig og leve sundt. Han vidste at hun græd hver gang, hun skulle finde noget pænt tøj til en fest, og alligevel blev han ved at tilbyde hende chips posen om aftenen foran tv’et. Han vidste at hun hadede sig selv hver gang hun faldt i, og spiste noget af alt det dårlige mad, han tilbød hende.

Hver gang hun ville motionere lovede han at gå med, men i sidste øjeblik hoppede han fra, selvom han vidste, at hun virkelig gerne ville og havde meget brug for motion.

Hver gang han lovede hende noget i det hele taget, svigtede han hende uden undtagelse. Når de lavede en aftale, var det helt sikkert, at han ikke overholdt den. Det var som om hun slet ikke betød spor for ham.

Hvis din veninde havde sådan en ægtefælle, ville du så ikke have ondt af hende og måske råde hende til at forlade ham hurtigst muligt. Du ville måske også fortælle hende, at hun var bedre værd og fortjente meget mere.

Men har du tænkt på at det måske er lige præcis sådan du behandler dig selv? Prøv at læse ovenstående igennem en gang til og se hvor meget af det du faktisk gør ved dig selv. Og så beslut at du er bedre værd og har fortjent meget meget mere. Når du begynder at behandle dig selv, som din bedste ven, så vil succesen med din livsstilsændring og vægttabet automatisk komme. Du vil også finde at det at vedligeholde motivationen bliver nemt.

Udgivet i livsstilsændringer, Motivation, Slankekur, Vægttab.